[quote=ســــکوتــــ;380031;682977]سلام
میگم بعدا این خمیرش خشک نمیشه؟
راستی این کرم تارتار چیه؟
سلام سکوت گرامی
راستش شرایط نگه داری رو ننوشته بود باید امتحان کرد
ولی فکر کنم باید در یخچال نگهش داشت
راستی اول بگم که
جایگزین اضطراری 1 واحد پودر
کرم تارتار : 1 واحد سرکه یا آبلیمو است
بعدش هم در مورد کرم تارتار
|
این پودر در صنعت آبنبات سازی جهت ایجاد بافت نرم و كشدار و خمیری در شكر و نیز جهت افزایش حجم سفیده تخم مرغ و ثبات و قوام آن و هم در صنعت لكه بری برای پاك كردن ظروف مسی و برنجی بكار میرود . از این پودر در تهیه و ساخت داروی ملین و بكینگ سودا و برای قلع اندود كردن فلزات استفاده میكنند .اگر در ظرف دربسته و جای خنك و خشك نگهداری شود تا مدتها قابل استفاده است .
|